Fa. Autobedrijf F. Polman
4.8
Gebaseerd op 51 recensies
powered by Google
Joop ManuelsJoop Manuels
20:18 09 Jan 23
Is van oudsher een vertrouwd adres met perfecte service.
YvonneYvonne
19:17 25 Sep 22
Zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar.Hij denkt met je mee,top.
hein van boxelhein van boxel
04:25 18 Jul 22
Bob BouwmanBob Bouwman
17:00 25 Apr 22
Een mooie Mini Cooper Clubman gekocht bij Ferdi Polman. Persoonlijke en vriendelijke aandacht. Auto netjes afgeleverd met nieuwe APK en check.
Eerlijke, betrouwbare en zeer coöperatieve verkoper. Ik raad ten zeerste aan zaken met hem te doen.
Stacey MelindaStacey Melinda
17:26 11 Jan 22
Heel vriendelijk geholpen. Auto werd keurig afgeleverd. Bij de apk bleken wat kleine dingetjes te zijn. Die zijn ook netjes verholpen. Als je een auto wilt kopen is dit zeker een aanrader!
Q vdvQ vdv
18:50 17 Dec 21
Uiterst betrouwbaar bedrijf. Vandaag een auto gekocht en transparantie stond op 1. Duidelijke afspraken en met een zeer goed gevoel weer vertrokken.Absolute aanrader!
Roy de LeeuwRoy de Leeuw
08:37 08 Feb 20
Ben echt super geholpen door Ferdie. Op vrijdag gebeld voor een proefrit en zaterdag konden we komen kijken. Na een prettig gesprek en een goede proefrit hebben we besloten om de auto te kopen. Ferdie liet blijken dat hij auto met de grootste zorg behandeld en wil (liever) geen auto de deur uitlaten gaan zonder keuring. Dit geeft voor beide partijen een zeer goed gevoel. Daarna is het bliksem snel gegaan en kon ik de volgende maandag al rijden! Ik geniet nu van een uitstekende auto en zou zonder twijfel nogmaals weer komen. Ferdie, bedankt!
jan weerdjan weerd
06:07 05 Aug 19
Ik heb een Peugeot 206 gekocht ik heb nog nooit zo'n goede auto gezien als nieuw de volgde auto ga ik zeker weer bij dit bedrijf kopen dan weet je zeker dat je goed zit en veilig
Mebel WeberMebel Weber
18:20 21 May 19
Een bedrijf die ik zeker zou aanraden aan mijn familie en vrienden. Goede service. Ferdie denkt graag met je mee en leverd ook na dat je met de auto wegrijd nog top service. We hadden 3 weken na de hand een probleem met het slot van de motorkap. Nadat ik contact had opgenomen met Ferdie, kon ik langs komen en heeft hij direct actie ondernomen. En ging ik met een gerepareerd slot zonder bij komende kosten huiswaarts. Dat noem ik nog eens service👍🏻
js_loader